dimecres, 6 de juliol del 2016

Cinema català a la 49a edició del Festival de Sitges




El Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Sitges, que se celebrarà del 7 al 16 d'octubre, ha avançat els primers títols que formaran part la seva programació on s'inclouen 5 produccions catalanes.

Així, en aquesta 49a edició, es podrà veure l'últim llargmetratge de Mateo Gil, Proyecto Lázaro (Arcadia Motion Pictures, Achaman FIlms, Noodles Production). També el thirller Pet de Carles Torrens, que va tenir la seva premiere mundial al festival SXSW South by Southwest i La propera pell d'Isaki Lacuesta i Isa Campo (Corte y Confección de Películas, La Termita Films, Bord Cadre Films, Sentido Films), premiada al Festival de Màlaga i recentment estrenada al Festival Karlovy Vary. A més, el festival presentarà dues operes primes: Vestigis d'Ivan Morillo i Salvación de Denise Castro (Escac Films).

Dins el marc del festival, per segon any consecutiu es celebrarà l'esdeveniment de pitching Sitges Pitchbox. Organitzat per per la plataforma online Filmarket Hub, consisteix en la presentació de 7 projectes de llargmetratges  de terror, ciència ficció o fantàstic davant productors, distribuïdors i empreses del sector cinematogràfic. Enguany, gràcies a l'acord amb Catalan Films & TV, els dos millors projectes catalans inscrits en la convocatòria tindran l'oportunitat de participar al pitching de Blood Window, la secció de cinema fantàstic del mercat Ventana Sur on Catalan Films & Tv organitza cada any una delegació de productors catalans.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada